ridm@nrct.go.th   ระบบคลังข้อมูลงานวิจัยไทย   รายการโปรดที่คุณเลือกไว้

The Effect of Using Liquid from the Fermented Herbal Plant on the Reduction of the Number of the Internal Parasite Egg in the Goats Rearing at Mahasarakham University

หน่วยงาน มหาวิทยาลัยมหาสารคาม

รายละเอียด

ชื่อเรื่อง : The Effect of Using Liquid from the Fermented Herbal Plant on the Reduction of the Number of the Internal Parasite Egg in the Goats Rearing at Mahasarakham University
นักวิจัย : เพชร เพ็งชัย
คำค้น : -
หน่วยงาน : มหาวิทยาลัยมหาสารคาม
ผู้ร่วมงาน : -
ปีพิมพ์ : 2553
อ้างอิง : -
ที่มา : -
ความเชี่ยวชาญ : -
ความสัมพันธ์ : -
ขอบเขตของเนื้อหา : -
บทคัดย่อ/คำอธิบาย : -
บรรณานุกรม :
เพชร เพ็งชัย . (2553). The Effect of Using Liquid from the Fermented Herbal Plant on the Reduction of the Number of the Internal Parasite Egg in the Goats Rearing at Mahasarakham University.
    มหาสารคาม : มหาวิทยาลัยมหาสารคาม.
เพชร เพ็งชัย . 2553. "The Effect of Using Liquid from the Fermented Herbal Plant on the Reduction of the Number of the Internal Parasite Egg in the Goats Rearing at Mahasarakham University".
    มหาสารคาม : มหาวิทยาลัยมหาสารคาม.
เพชร เพ็งชัย . "The Effect of Using Liquid from the Fermented Herbal Plant on the Reduction of the Number of the Internal Parasite Egg in the Goats Rearing at Mahasarakham University."
    มหาสารคาม : มหาวิทยาลัยมหาสารคาม, 2553. Print.
เพชร เพ็งชัย . The Effect of Using Liquid from the Fermented Herbal Plant on the Reduction of the Number of the Internal Parasite Egg in the Goats Rearing at Mahasarakham University. มหาสารคาม : มหาวิทยาลัยมหาสารคาม; 2553.