ridm@nrct.go.th   ระบบคลังข้อมูลงานวิจัยไทย   รายการโปรดที่คุณเลือกไว้

ละมุล วิเศษ
หน่วยงาน สำนักงานกองทุนสนับสนุนการวิจัย
และรู้จักในชื่อของ
- ละมุล วิเศษ
จำนวนงานวิจัยจำแนกรายปี
บุคคลที่เคยร่วมงานวิจัย
ความเชี่ยวชาญ
ผลงานวิจัย
# หัวเรื่อง
ปี พ.ศ. 2556
1 Multistage heat pump drying of macadamia nut under modified atmosphere
2 -
ปี พ.ศ. 2555
3 Drying equations of Thai Horn Mali paddy by using hot air, carbon dioxide and nitrogen gases as drying media
4 -
ปี พ.ศ. 2554
5 การเปลี่ยนแปลงคุณภาพข้าวเหนียวภายใต้การเก็บแบบเป่าด้วยอากาศเย็น
6 The Development of the Model for Utilization of External Quality Evaluation Results for Quality Improvement of Small-Sized Schools in northeastern Thailand: An Application of Organization Development Research .
7 -
8 -
9 -
ปี พ.ศ. 2553
10 การประเมินการสัมผัสจุลินทรีย์ก่อโรคในนมโรงเรียนจากอุตสาหกรรมการผลิตนมพลาสเจอร์ไรส์ขนาดเล็ก
11 Drying kinetics, milling quality and quantity of 2-acetyl-1-pyrroline of Thai Hom Mali rice dried by heat pump dryer under different drying conditions
12 การประเมินการสัมผัสจุลินทรีย์ก่อโรคในนมโรงเรียนจากอุตสาหกรรมการผลิตนมพลาสเจอร์ไรส์ขนาดเล็ก
13 -
14 การประเมินการสัมผัสจุลินทรีย์ก่อโรคในนมโรงเรียนจากอุตสาหกรรมการผลิตนมพลาสเจอร์ไรส์ขนาดเล็ก
ปี พ.ศ. 2552
15 -.
16 สมบัติ ทางเคมี กายภาพของต้นข้าวและ ข้าวหักที่ผ่านการอบแห้งโดยใช้อุณหภูมิสูง
17 Evaluation of the Thermal Comfort of a Thermoelectric Ceiling Cooling Panel (TE-CCP) System
18 -
19 การเปลี่ยนแปลงคุณภาพข้าวเหนียวภายใต้การเก็บแบบเป่าด้วยอากาศเย็น
ปี พ.ศ. 2551
20 Experimental performance of a solar tunnel dryer for drying silkworm pupae.
21 Effect of Soak ing Temperature on Physical, Chemical and Cooking Properties of Parboiled Fragrant Rice
22 Thin Layer Drying Model for Celery
23 -
ปี พ.ศ. 2550
24 Comparative study of e ffects of drying methods and storage conditions on aroma and mil ling quality of Thai Jasmine rice
25 Comparative study of effects of drying methods and storage conditions on aroma and quality attributes of Thai jasmine rice
26 -
ปี พ.ศ. 2548
27 Study on effects of high temperature drying using a fluidised-bed drye r on physico-chemical pr operties of various cultivars of rice
ปี พ.ศ. 2544
28 Effects of High Temperature Drying on Rice Quality
ปี พ.ศ. 2541
29 ผลของอุณหภูมิและระยะเวลาการเก็บรักษาต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณไขมัน คุณสมบัติทางกายภาพและเคมีของข้าวกล้องพันธุ์ขาวดอกมะลิ 105