ridm@nrct.go.th   ระบบคลังข้อมูลงานวิจัยไทย   รายการโปรดที่คุณเลือกไว้

Determinants of corporate sustainability : Thai frozen seafood processors

หน่วยงาน สถาบันวิจัยและให้คำปรึกษาแห่ง มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์

รายละเอียด

ชื่อเรื่อง : Determinants of corporate sustainability : Thai frozen seafood processors
นักวิจัย : Watchaneeporn Setthasakko
คำค้น : Sustainable development , Economic policy , Supply chain management
หน่วยงาน : สถาบันวิจัยและให้คำปรึกษาแห่ง มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์
ผู้ร่วมงาน : -
ปีพิมพ์ : 2550
อ้างอิง : British food journal. 109,2(2007) pp. 155 -168 , 0007-070X , http://dspace.library.tu.ac.th/handle/3517/2058
ที่มา : -
ความเชี่ยวชาญ : -
ความสัมพันธ์ : -
ขอบเขตของเนื้อหา : -
บทคัดย่อ/คำอธิบาย :

The main purpose of this study is to gain a clearer understanding of key determinants that drive corporate sustainability and barriers that hinder its development. The study employs semi-structured interviews with top and middle managers and site observations at two frozen seafood processing companies used as case studies. As an exploratory study, findings cannot necessarily be extrapolated to broader populations. To improve generalization of the findings, future research should broaden the sample. It would also be beneficial to pursue comparative research between industries, countries and regions.

บรรณานุกรม :
Watchaneeporn Setthasakko . (2550). Determinants of corporate sustainability : Thai frozen seafood processors.
    กรุงเทพมหานคร : สถาบันวิจัยและให้คำปรึกษาแห่ง มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ .
Watchaneeporn Setthasakko . 2550. "Determinants of corporate sustainability : Thai frozen seafood processors".
    กรุงเทพมหานคร : สถาบันวิจัยและให้คำปรึกษาแห่ง มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ .
Watchaneeporn Setthasakko . "Determinants of corporate sustainability : Thai frozen seafood processors."
    กรุงเทพมหานคร : สถาบันวิจัยและให้คำปรึกษาแห่ง มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ , 2550. Print.
Watchaneeporn Setthasakko . Determinants of corporate sustainability : Thai frozen seafood processors. กรุงเทพมหานคร : สถาบันวิจัยและให้คำปรึกษาแห่ง มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ ; 2550.