ridm@nrct.go.th   ระบบคลังข้อมูลงานวิจัยไทย   รายการโปรดที่คุณเลือกไว้

Effects of Polysaccharide gel from Durain fruit-hall on growth and protection against microbial in fection in The black tider shrimp

หน่วยงาน จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย

รายละเอียด

ชื่อเรื่อง : Effects of Polysaccharide gel from Durain fruit-hall on growth and protection against microbial in fection in The black tider shrimp
นักวิจัย : Komsil Pholdaeng
คำค้น : -
หน่วยงาน : จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
ผู้ร่วมงาน : Chulalongkorn University. Faculty of Phamaceutical Science , Sunanta Pongsang
ปีพิมพ์ : 2548
อ้างอิง : 9745320412 , http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/26533
ที่มา : -
ความเชี่ยวชาญ : -
ความสัมพันธ์ : -
ขอบเขตของเนื้อหา : -
บทคัดย่อ/คำอธิบาย :

Thesis (M.Sc.)--Chulalongkorn University, 2005

บรรณานุกรม :
Komsil Pholdaeng . (2548). Effects of Polysaccharide gel from Durain fruit-hall on growth and protection against microbial in fection in The black tider shrimp.
    กรุงเทพมหานคร : จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย.
Komsil Pholdaeng . 2548. "Effects of Polysaccharide gel from Durain fruit-hall on growth and protection against microbial in fection in The black tider shrimp".
    กรุงเทพมหานคร : จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย.
Komsil Pholdaeng . "Effects of Polysaccharide gel from Durain fruit-hall on growth and protection against microbial in fection in The black tider shrimp."
    กรุงเทพมหานคร : จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2548. Print.
Komsil Pholdaeng . Effects of Polysaccharide gel from Durain fruit-hall on growth and protection against microbial in fection in The black tider shrimp. กรุงเทพมหานคร : จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย; 2548.