ridm@nrct.go.th   ระบบคลังข้อมูลงานวิจัยไทย   รายการโปรดที่คุณเลือกไว้

Effects Of Oil Palm Decanter Cake On Growth Of Selected Vegetables

หน่วยงาน Universiti Sains Malaysia, Malaysia

รายละเอียด

ชื่อเรื่อง : Effects Of Oil Palm Decanter Cake On Growth Of Selected Vegetables
นักวิจัย : Embrandiri, Asha
คำค้น : T Technology (General)
หน่วยงาน : Universiti Sains Malaysia, Malaysia
ผู้ร่วมงาน : -
ปีพิมพ์ : 2559
อ้างอิง : http://eprints.usm.my/30415/1/ASHA24.pdf , Embrandiri, Asha (2016) Effects Of Oil Palm Decanter Cake On Growth Of Selected Vegetables. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia.
ที่มา : -
ความเชี่ยวชาญ : -
ความสัมพันธ์ : http://eprints.usm.my/30415/
ขอบเขตของเนื้อหา : -
บทคัดย่อ/คำอธิบาย :

Kek Dekanter (DC) merupakan salah satu sisa yang terhasil semasa pemprosesan minyak sawit. Kajian lepas telah menunjukkan kandungan nutrien yang tinggi dalam DC berpotensi untuk dijadikan sebagai sumber bekalan nutrien untuk pertumbuhan tanaman. Decanter cake (DC) is one of the several wastes produced during the processing of oil palm. Research has shown that the high nutrient composition of decanter cake makes it a potential source of nutrients for plant growth.

บรรณานุกรม :
Embrandiri, Asha . (2559). Effects Of Oil Palm Decanter Cake On Growth Of Selected Vegetables.
    กรุงเทพมหานคร : Universiti Sains Malaysia, Malaysia.
Embrandiri, Asha . 2559. "Effects Of Oil Palm Decanter Cake On Growth Of Selected Vegetables".
    กรุงเทพมหานคร : Universiti Sains Malaysia, Malaysia.
Embrandiri, Asha . "Effects Of Oil Palm Decanter Cake On Growth Of Selected Vegetables."
    กรุงเทพมหานคร : Universiti Sains Malaysia, Malaysia, 2559. Print.
Embrandiri, Asha . Effects Of Oil Palm Decanter Cake On Growth Of Selected Vegetables. กรุงเทพมหานคร : Universiti Sains Malaysia, Malaysia; 2559.