ridm@nrct.go.th   ระบบคลังข้อมูลงานวิจัยไทย   รายการโปรดที่คุณเลือกไว้

Kuakoon Piyachomkwan
หน่วยงาน สำนักงานพัฒนาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งชาติ
และรู้จักในชื่อของ
- Kuakoon Piyachaomkwan
- Kuakoon, Piyachomkwan
จำนวนงานวิจัยจำแนกรายปี
บุคคลที่เคยร่วมงานวิจัย
ความเชี่ยวชาญ
บุคคลที่เคยร่วมงานวิจัย
# นักวิจัย ร่วมงาน
1 เกื้อกูล ปิยะจอมขวัญ 22
2 Klanarong Sriroth 16
3 กล้าณรงค์ ศรีรอต 14
4 Anchanee Utaipattanaceep 3
5 จิราภา พงษ์จันตา 3
6 Onanong Naivikul 3
7 Jirapa Pongjanta 3
8 สิทธิโชค วัลลภาทิตย์ 3
9 Sittichoke Wanlapatit 3
10 อรอนงค์ นัยวิกุล 3
11 Eric Bertoft 2
12 Vilai Santisopasri 2
13 Sunee Chotineeranat 2
14 Eric Bertoft 2
15 วิไล สันติโสภาศรี 2
16 สุนีย์ โชตินีรนาท 2
17 กำไล เลาหพัฒนาเลิศ 2
18 ปฐมา จาตกานนท์ 2
19 เทียรี่ ทราน 2
20 Kittiwut Kasemwong 2
21 Pathama Chatakanonda 2
22 Thierry Tran 2
23 กิตติวุฒิ เกษมวงศ์ 2
24 Sayam Kaewvichit 1
25 Songwut Yotsawimonwat 1
26 Jakkapan Sirithunyalug 1
27 สยาม แก้ววิชิต 1
28 Pathama Chatakanonda 1
29 ทรงวุฒิ ยศวิมลวัฒน์ 1
30 จักรพันธ์ ศิริธัญญาลักษณ์ 1
31 Jay-Lin Jane 1
32 Walaiporn Timbuntam 1
33 Sureeporn, Boonna 1
34 Wioletta Błaszczak 1
35 Sunanta, Tongta 1
36 Kamlai Laohaphatanalert 1
37 Yutaka Tokiwa 1
38 วลัยพร ทิมบุญธรรม 1
39 Rungtiva Wansuksri 1
40 William F. Breuninger 1
41 Rungtiwa Wunsuksri 1
42 T. Suwansichon 1
43 P. Chompreeda 1
44 Rungtiva Wungsuksri 1
45 นิติ เติมเวชศยานนท์ 1
46 B. Laoka 1
47 Niti Termvejsayanont 1
48 V. Vichukit 1
49 V. Haruthaithanasan 1
50 Vladimir P. Yuryev 1
51 Aleksey V. Krivandin 1
52 Valentina I. Kiseleva 1
53 Dasha A. Koroteeva 1
54 Kanajana Chinsamran 1
55 กาญจนา ชินสำราญ 1
56 Olga V. Shatalova 1
ปี
# พ.ศ. จำนวน
1 2553 2
2 2552 4
3 2551 6
4 2550 4
5 2549 1
6 2548 4
7 2547 1
8 2544 1
ผลงานวิจัย
# หัวเรื่อง
ปี พ.ศ. 2553
1 The fine structure of cassava starch amylopectin. Part 2: Building block structure of clusters
2 Effect of dehydration methods on digested starch fractions of retrograded debranched
ปี พ.ศ. 2552
3 Tapioca/Cassava starch: Production and use
4 A study of the internal structure in cassava and rice amylopectin
5 Debranching enzyme concentration effected on physicochemical properties and alpha amylase hydrolysis rate of resistant starch type III from amylose rice starch
6 Effects of preheated treatments on physicochemical properties of resistant starch type III from pullulanase hydrolysis of high amylose rice starch
ปี พ.ศ. 2551
7 Effect of Starch Modifications and Hydrocolloids on Freezable Water in Cassava Starch Systems
8 In vitro starch hydrolysis rate, physico-chemical properties and sensory evaluation of butter cake prepared using resistant starch type III substituted for wheat flour
9 Internal unit chain composition in amylopectins
10 Effect of pH on complex formation between debranched waxy rice starch and fatty acids
11 Granule sizes of canna (Canna edulis) starches and their reactivity toward hydration, enzyme hydrolysis and chemical substitution
12 Application of bipolar electrodialysis on recovery of free lactic acid after simultaneous saccharification and fermentation of cassava starch
ปี พ.ศ. 2550
13 Ozonization of cassava starch: Challenge of new modified starch
14 Application of granular starch hydrolyzing enzymes for ethanol production
15 Structural and thermodynamic properties of rice starches with different genetic background Part II. Defectiveness of different supramolecular structures in starch granules
16 Gelatinization and thermal properties of modified cassava starches
ปี พ.ศ. 2549
17 Effect of root ages on the quality of low cyanide cassava flour from Kasetsart 50.
ปี พ.ศ. 2548
18 สมบัติโครงสร้างและเคมีฟิสิกส์ของสตาร์ชข้าวพันธุ์ต่าง ๆ ในประเทศไทย
19 การผลิตเอทานอลจากมันเส้น
20 Effect of lactic acid fermentation on physico-chemical properties of starch derived from cassava, sweet potato and rice.
21 Transformation and balance of cyanogenic compounds in cassava starch manufacturing process
ปี พ.ศ. 2547
22 Grain Quality Index for Evaluating the Textural Properties of Cooked Rice
ปี พ.ศ. 2544
23 การเตรียมและสมบัติของ Maltodextrin ที่มีค่าสมมูลเดกซ์โทรสต่ำ (<20) จากแป้งมันสำปะหลัง